Fynda skönhetsprodukter på nätet

Idag vill vi tipsa om en butik på nätet som erbjuder mängder av skönhetsprodukter. Den butik vi talar om är Nordicfeel. Här finns det mesta inom skönhet. Nordicfeel grundades 2006 under namnet parfymshoppen, men ombildades året efter till att bli Nordic Web Trading. Detta är en butik som i flera år har vunnit en massa priser inom just kategorin Skönhet/Hälsa. På nätet kan du även hitta rabattkoder så att du kan shoppa ännu billigare på Nordicfeel om du vill. Nordicfeel finns inte bara på nätet utan de har även en frisörsalong i Växjö. Det gör att du kan handla direkt där hos dem, eller på nätet. Dock, är du ute efter rabatter, så ska du välja att shoppa online. Detta då du kan använda dig av rabattkoder.

Rabatter på Nordicfeel

Om du vill shoppa på Nordicfeel och få ännu bättre priser så kan du använda dig av rabattkoder från konsumenttester.se. Det gör att du kan få dina produkter till billigare pris! Att handla produkter inom just skönhet kan annars kosta en slant. Men tack vare rabatter och kampanjkoder kan du fynda loss. Om du besöker konsumenttester.se så hittar du inte bara rabatter för att shoppa på Nordicfeel. De har även rabattkoder för en mängd andra butiker så väl som att de har bäst i test artiklar som du kan läsa. Vi på denna blogg rekommenderar därför egentligen två olika företag, men som samverkar för att du ska kunna få dina produkter till ett mycket bättre pris.

3 jun 2016

EVOMAXX är bloggen där du får tips på svenska företag, koncept, idéer och produkter som sticker ut. Vi fokuserar mest på den svenska företagsmarknaden och vad som sker på den idag, men även historiska koncept dyker upp då och då. 

Du får också inspiration och idéer för hur du själv kan lyckas som företagare och entreprenör.

Framtiden är ljus!

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook: