Investera i en ny barnvagn från Pyret & Snäckan

Om man har två barn, i samma ålder eller i olika åldrar, så är en Bugaboo Donkey duo ett perfekt val! Denna vagn är konstruerad för att passa både ett och två barn. Det är en vagn som dessutom är lätt att packa med i bilen, då den är smidig och enkel att fälla ihop. Basfärgen på denna barnvagn är svart, men om ni vill liva upp den med lite färg så finns det en mängd olika färger på barnvagnssuffletten och överdraget på liggdelen. Dessa finns även i svart, om du vill ha en enhetlig färg. Denna vagn hittar du hos Pyret & Snäckan, som säljer det mesta du kan tänkas behöva till barnen.

Olika typer av barnvagnar

På Pyret & Snäckan hittar du även Bugaboo Bee5, som är en vagn med lite sportigare look. Konstruktionen på vagnen är användarvänlig, samt att det även finns en smart lastkorg som tar 22 liter. Pyret & Snäckan har även andra modeller av barnvagnar:

  • Bexa
  • Trille
  • Tako
  • Mountain Buggy

Hur väljer jag rätt vagn

Att investera i en ny barnvagn är inte alltid det enklaste. Läs olika tester och gå till butiken och kläm och känn på de olika modellerna. Testkör dem och fråga personalen om deras åsikter. Det finns en uppsjö av barnvagnar som passar till olika saker, så jämför noga. Det finns vagnar som passar den aktiva familjen, likväl som det finns vagnar som passar bra i skogen.

15 nov 2015

EVOMAXX är bloggen där du får tips på svenska företag, koncept, idéer och produkter som sticker ut. Vi fokuserar mest på den svenska företagsmarknaden och vad som sker på den idag, men även historiska koncept dyker upp då och då. 

Du får också inspiration och idéer för hur du själv kan lyckas som företagare och entreprenör.

Framtiden är ljus!

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook: