Är det giftermål på gång?

Är det så att du och din partner har bestämt er för att ni ska gifta er? Härligt, grattis! Men då kanske ni funderar på var ni ska gifta er. Om ni kollar här, så har ni ett perfekt ställe i Skåne. Hos Flädie mat- och vingård finns det en massa olika miljöer att välja mellan. De har flera vackra salar för att inte tala om att de har en mycket vacker trädgård! Hos dem har många par vigt sig genom åren så varför inte bli ett av dessa? Ni kan få hela kittet med bröllop och mat och fest!

Ha en fantastisk bröllopsfest

Det går utmärkt att gifta er i kyrkan och ta resten på Flädie mat- och vingård med mat och fest. Det går minst lika bra att gifta er hos dem, då de har många bra salar samt fina utomhusmiljöer. En bröllopsfest här är något ni kommer minnas. Det finns två olika festsalar samt  olika menyer och upplägg. De som jobbar här har lång erfarenhet av att arrangera bröllop. Gifter ni er här så är det nästan som att vara i Toscana då omgivningarna påminner om detta. Hos dem kan ni få en personlig service från början till slut samt ett fantastiskt bröllop. Så fundera om inte ett bröllop i Skåne är något för er, när ni nu sätter er ner för att börja planera ert giftermål. Oavsett så kommer dagen att bli en av de bästa i era liv!

19 Oct 2018

EVOMAXX är bloggen där du får tips på svenska företag, koncept, idéer och produkter som sticker ut. Vi fokuserar mest på den svenska företagsmarknaden och vad som sker på den idag, men även historiska koncept dyker upp då och då. 

Du får också inspiration och idéer för hur du själv kan lyckas som företagare och entreprenör.

Framtiden är ljus!

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook:

Facebook