Vill du anlita ett bra assistansföretag?

Om du behöver ha personliga assistenter, så kan det vara bra att anlita dem via ett bra assistansbolag. Ett vi gärna rekommenderar är Ekens Assistans. De hittar du på www.ekensassistans.se. Ekens assistans är ett assistantföretag som verkar över stora delar av Sverige. 

De kan hjälpa dig med att få rätt sorts personliga assistenter. Du kan välja att vara med att rekrytera de personer som du vill ska jobba med dig och för dig. Det är väldigt viktigt med en bra personkemi när man har behov av assistenter, att det är personer man kan trivas med så väl som att de har rätt kunskaper och kompentenser.

Att ha rätt sorts assistansföretag är även det viktigt, då det är en del av ditt liv att ha personliga assistenter i ditt hem och din vardag. Med Ekens assistans får du assistans på dina villkor och efter dina önskemål.

Även om du inte är beviljad ännu att få personlig assistans, så kan du kontakta dem. Det eftersom att de kan hjälpa dig med den processen, att göra ansökan.

Vem har rätt till personlig assistans?

Om det är så att du är under 65 år gammal samt har stora och/eller varaktiga funktionsnedsättningar och behöver personligt stöd så kan du ansöka om att få personlig assistans. Du ska be behov av hjälp med dina grundläggande behov. Du som behöver hjälp, mer än 20 timmar per vecka, du ska göra din ansökan hos Försäkringskassan. Är det under 20 timmar så ska du prata med din kommun om detta!

27 Apr 2022

EVOMAXX är bloggen där du får tips på svenska företag, koncept, idéer och produkter som sticker ut. Vi fokuserar mest på den svenska företagsmarknaden och vad som sker på den idag, men även historiska koncept dyker upp då och då. 

Du får också inspiration och idéer för hur du själv kan lyckas som företagare och entreprenör.

Framtiden är ljus!

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook:

Facebook