Fönsterbyte

Att göra ett fönsterbyte, det är inte alltid det enklaste och det kan finnas olika anledningar att det ska göras. Ibland är det bara en ruta som gått i krasch, det är lite enklare. Är det så att du ska byta alla dina fönster? Då är det bra att satsa på kvalitet! Bra fönster kan du hitta på Fönsterfabriken i Trelleborg. Om man vill ha bra fönster så ska man satsa på underhållsfria fönster. Sen bestämmer du själv om du ska byta dem på egen hand eller ta in hantverkare som gör det åt dig. Det finns ju smarta fönsterguider på nätet att läsa.  Samtidigt kan det vara skönt att anlita ett proffs som gör jobbet åt en. Då går det ofta snabbt och lätt att byta alla fönster.

Välj bra fönster

I dag finns det en massa olika fönster med olika funktioner, så fundera på vad det är du vill ha ut av dem. Ska de gå att öpnna och i såfall åt ett visst håll? Andra typer av fönster som finns är bullerreducerande, inbrottssäkra och så vidare. Fönster kan även idag komma med märkningar så som U, LT eller G. Idag är det så att de ofta har en certifiering med energimärkningen EQ Fönster. Det är en varudeklaration för fönstrets energiprestanda. Det gör att du kan utläsa vad fönstet har i U-värde, LT-värde, lufttäthet och G-värde. För att göra det enklare att välja bra fönster, be om hjälp av din fönstertillverkare!

30 Sep 2021

EVOMAXX är bloggen där du får tips på svenska företag, koncept, idéer och produkter som sticker ut. Vi fokuserar mest på den svenska företagsmarknaden och vad som sker på den idag, men även historiska koncept dyker upp då och då. 

Du får också inspiration och idéer för hur du själv kan lyckas som företagare och entreprenör.

Framtiden är ljus!

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook:

Facebook