Skolmöbler av hög kvalitet

Jobbar du mes inredning av förskolor och skolor? Att hitta bra inredning och skolmöbler är inte alltid det lättaste. Det är ju viktigt att de är av bra kvalitet, att de är ergonomiska och att de har bra pris. Som tur är vet vi ett bra ställe som erbjuder allt detta. De heter Cadform. Hos dem kan du hitta bänkar, stolar, stoltassar, möbler för kapprum, förvaringsmöbler, ljuddämpning och mycket mer.

Så är det så att du vill satsa på att skaffa anpasade inredning som fungerar väl i skolmiljö, så rekommenderar vi dig att kolla in vad de har i sitt sortiment. Det finns även bra möbler för lärare, som även de har behov av ergonomiska möbler!

Kvalitetsmöbler till skolor

Det är ju viktigt idag att skolmiljön är så bra som möjligt och det på alla sätt. Det inte minst då när man talar om skolmöbler. Olika barn är olika i längd och behöver därmed ha skolbänkar som passar dem. Förr var det ju vanligt att alla hade samma sorts bänk och stol och så var det inte mer med det. Idag vet man hur viktigt det är med ergonomin, även hos barn. Att ha en bra arbetsplats, där man ändå sitter ett visst antal timmar per dag är därmed ett måste.

Cadiform är ett bra företag som har satsat på att erbjuda just dessa saker. De har samarbetat med pedagogisk personal på förskolor och skolor, samt med inköpare, arkitekter och entreprenörer i snart 20 år. Så de kan detta!

21 Feb 2022

EVOMAXX är bloggen där du får tips på svenska företag, koncept, idéer och produkter som sticker ut. Vi fokuserar mest på den svenska företagsmarknaden och vad som sker på den idag, men även historiska koncept dyker upp då och då. 

Du får också inspiration och idéer för hur du själv kan lyckas som företagare och entreprenör.

Framtiden är ljus!

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook:

Facebook