Bra-att-ha-saker till ditt survival kit

Är det en kamera? Nej! är det en kikare? Nej! Men vad är det då? Jo en av de absolut nödvändigaste sakerna du kan ha i din ägo, om du älskar roliga prylar som kan vara bra att ha ibland. Det är en avståndsmätare från handladigitalt.se och frågan är ju hur man har lyckats att överleva utan en sån här i sin ryggsäck. Skämt åsido, en bra och pålitlig avståndsmätare kan faktiskt vara riktigt bra att ha vid ett flertal tillfällen och jag ska gå igenom några av de tillfällena. Du avgör själv om du har nytta av den men jag är helt övertygad om att jag kommer att använda den ofta. 

Tillfällen då du kan ha nytta av den

  • Som jägare kan det ibland vara svårt att avgöra exakt hur långt bort ett djur är. Naturligtvis ska man aldrig skjuta utan att vara 100% säker på att träffa men med en avståndsmätare vet du om det är en god idé att börja sikta.
  • Vandringar ute på fjället är ett annat tillfälle. Det kan vara svårt att bedöma avstånd med blotta ögat när ett landskap ser ut som det gör där. Kan du då mäta avståndet så vet du om du hinner fram till stugan innan det blir mörkt eller om du ska börja slå upp tältet med en gång.
  • På golfbanan, hur långt slår du bollen egentligen? Mät med en exakthet på cirka 0.5 meter och  du får reda på hur bra du egentligen är. 
23 Jun 2017

EVOMAXX är bloggen där du får tips på svenska företag, koncept, idéer och produkter som sticker ut. Vi fokuserar mest på den svenska företagsmarknaden och vad som sker på den idag, men även historiska koncept dyker upp då och då. 

Du får också inspiration och idéer för hur du själv kan lyckas som företagare och entreprenör.

Framtiden är ljus!

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook:

Facebook