Bra produkt för att sluta röka!

Att rökning inte är bra det vet de flesta, men har man aldrig försökt sluta röka, så vet man inte hur grymt svårt det faktiskt är. Det nikotonbehov och beroende många har är svår att bryta. Det finns dock sätt att få hjälp på. Dels är det produkter du säkert redan hört talas om, som kan testas. Plåster med nikotin eller nikotintuggummi tillexempel. En annan sak att testa är e-cigg. Kanske du har hört talas om att vejpa? Det är vad man gör med en el-cigg. Jag har testat e-cigg och kan säga att det känns som att röka, men utan att det stinker! En e-cigarett kan ha en mängd olika utseenden, former, färger och storlekar. Det är dock så att de fungerar ungefär på samma sätt. Elektroniska cigaretter består av batteri, filter med rökvätska och ett värme element. Tillbehör är e-juice som man kan fylla på vid behov. Sedan behövs en laddare, för att ladda upp den. Det är vätskan som innehåller nikotin. En e-cigg avger  ånga, som gör att det smakar och känns som om du röker som vanligt. Det finns smarta startpaket att beställa för att få att det du behöver. 

Satsa på en el-cigg

Om du har testat e-cigg så behöver jag inte övertyga dig, men om du är rökare, så tycker jag att du i alla fall ska ge det ett försök. Varje år dör flera tusen på grund av rökning, så det är skadligt som attan. Sedan luktar man inte så gott samt att det kostar enorma mängder pengar!

 

 

23 Jan 2018

EVOMAXX är bloggen där du får tips på svenska företag, koncept, idéer och produkter som sticker ut. Vi fokuserar mest på den svenska företagsmarknaden och vad som sker på den idag, men även historiska koncept dyker upp då och då. 

Du får också inspiration och idéer för hur du själv kan lyckas som företagare och entreprenör.

Framtiden är ljus!

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook:

Facebook