En maxad cykel

En riktigt maxad produkt är det som heter elcykel. Har ni hört talas om det? Eller har ni sett nån? Några av er, ni kanske redan har en och vet vad jag talar om. Jag har en egen och det är den bästa cykel jag någonsin haft måste jag säga. Ni som är nyfikna på denna typ av cykel, kolla in elcykelpunkten.se får ni se! De säljer en massa olika varianter av elcyklar och det finns en som passar alla! Det går även att besöka dem i deras butik för då kan ni få möjligheten att testa en sån, innan ett köp av den.

Cykel som drivs med el?

En elcykel fungerar som en vanlig cykel. Man trampar den som vanligt. Men sen så finns det en liten elmotor kopplad på den. Denna motor kan man koppla på, när det blir tungt att trampa på vanligt sätt. Då får man extra hjälp på vägen kan man säga. Denna motor drivs av ett batteri, som går att ladda upp igen när det tar slut. Det brukar räcka kring 5 till 7 mil på en uppladdning, sedan är det bara att ladda den hemma på ett enkelt sätt. En del tror att denna elcykel är som en moppe, men det är det inte. Det krävs att du trampar en del ändå, för att komma framåt, men du får den där extra skjutsen med hjälp av motorn.

19 Aug 2018

EVOMAXX är bloggen där du får tips på svenska företag, koncept, idéer och produkter som sticker ut. Vi fokuserar mest på den svenska företagsmarknaden och vad som sker på den idag, men även historiska koncept dyker upp då och då. 

Du får också inspiration och idéer för hur du själv kan lyckas som företagare och entreprenör.

Framtiden är ljus!

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook:

Facebook