Extra sovplatser

Om du är på jakt efter en stor bäddsoffa så är det till WeGot du ska vända dig. Här hittar du bäddsoffor i flera olika storlekar, material och färger. Att investera i en bäddsoffa är ett bra val. Du har alltid en extra sovplats om du får gäster eller om du har ett litet hem, så kan du själv använda den som en kombinerad sov- och sittplats. Fördelen med en bäddsoffa är att numera finns det modeller som rymmer fler än en sovande gäst, vilket kan vara bra om du får hem flera personer för en natt eller fler. En bäddsoffa pryder sin plats på dagtid och till natten gör du enkelt om den till en sovplats.

Inred med WeGot

Oavsett om du väljer att ha en bäddsoffa eller en vanlig soffa i ditt vardagsrum så är det inte fel att kombinera det med ett modernt soffbord. WeGot har även övrig inredning som du kan passa på att köpa till ditt hem. Dessutom, du vet väl att hos WeGot får du:

  • Snabba leveranser på 1-4 dagar
  • Frakttak
  • En 1200 kvm stor butik i Malmö
  • Öppet köp i 14 dagar

WeGot har en nätbutik där du enkelt kan beställa dina möbler och din inredning. Du får det snabbt hem och kan vara säker på att frakten inte överstiger en viss summa, oavsett hur mycket du beställer. Du har dessutom öppet köp i 14 dagar om du ångrar dig, samt att vissa varor har flera års garanti. Köper du exempelvis en säng, så är det sovgaranti + 10 års garanti på dessa. Om du är i Malmö, så passa på att besöka WeGots butik, den är hela 1200 kvm stor och dessutom ligger deras lager i anslutning till den, så du kan ta med dig dina möbler direkt hem.

13 Mar 2015

EVOMAXX är bloggen där du får tips på svenska företag, koncept, idéer och produkter som sticker ut. Vi fokuserar mest på den svenska företagsmarknaden och vad som sker på den idag, men även historiska koncept dyker upp då och då. 

Du får också inspiration och idéer för hur du själv kan lyckas som företagare och entreprenör.

Framtiden är ljus!

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook:

Facebook