OYEZ – För tunnhåriga män

Vill skriva ett inlägg som främst riktar sig mot män, som lider av håravfall eller som börjar bli tunnhåriga. Det är inget ovanligt att en man tappar hår, det är faktiskt ganska vanligt. Sen sker det i olika omfattningar och kan bero på olika orsaker. Man räknar med att runt 70% av alla män, någon gång i livet tappar hår. Det kan bero på åldern, då sker det ganska naturligt att håret tunnas ut eller att man tappar det. Är du mycket stressad, så kan även det leda till håravfall. Sedan är det även sjukdomar som kan ligga bakom håravfallet. Andra faktorer som påverkar är mekaniska, kemiska och medicinska. Dock finns det en lösning för alla män som vill dölja sin tunnhårighet. Besök tjockarehår.net, där du kan beställa en Oyez!

Hur köper man en OYEZ?

Om du vill köpa en OYEZ så kan du enkelt beställa på deras hemsida och du går tillväga på följande sätt:

  • Gör din beställning
  • Ladda upp eller maila ett foto på dig själv till OYEZ
  • Mät längden från där din tunnhårighet börjar i nacken fram till fyra fingrar från näsroten, samt bredden på din tunnhårighet
  • Klipp lite hår och skicka in till OYEZ

OYEZ kommer att ta ditt hår och göra en analys på det och sedan matcha det så att din hårdel tillverkas att se ut som ditt eget! När du börjar använda den sedan, så är det bara att styla och klippa det precis som vanligt.

28 Aug 2015

EVOMAXX är bloggen där du får tips på svenska företag, koncept, idéer och produkter som sticker ut. Vi fokuserar mest på den svenska företagsmarknaden och vad som sker på den idag, men även historiska koncept dyker upp då och då. 

Du får också inspiration och idéer för hur du själv kan lyckas som företagare och entreprenör.

Framtiden är ljus!

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook:

Facebook