Rostskyddsbehandling för bilen

En maxad produkt vi vill tipsa om idag är rostskyddsbehandling för din bil. Som ni vet så är en bil utsatt dagligen för påfrestningar vilket kan leda till att den börjar rosta. Om du ser till att göra en rostskyddsbehandling samt en så kallad underredsbehandling så minskar du risken för att behöva göra dyra rostreparationer framåt i tiden. Har din bil väl blivit angripen ordentligt med rost kan det nämligen bli väldigt dyrt att åtgärda detta. Du tjänar på att göra något åt saken i ett tidigt läge. Dels om du tänkt sälja bilen men även om du har tänkt ha en bil som håller länge.

Var kan jag göra en rostskyddsbehandling av min bil?

För er som bor i Stockholm eller i dess närhet så rekommenderar vi att du gör din rostskyddsbehandling hos Tectyl. Detta företag ger dig nämligen tre års garanti. Om du har en bil som redan blivit angripen av en del rost så kan detta företag hjälpa dig att åtgärda även detta. Det som de kan göra då är att de sandblästrar bort all rost. Efteråt så blir ytan grundlackad samt att du även får både en rostskyddsbehandling och en underredsbehandling av din bil. Allt detta tar ungefär två dagar så har du behov av bil under dessa dagar så måste du ordna detta innan. Om du ser till att kontrollera din bil själv genom rostskyddskontroll så kan du i tid få dina rostproblem åtgärdade.

15 Jan 2016

EVOMAXX är bloggen där du får tips på svenska företag, koncept, idéer och produkter som sticker ut. Vi fokuserar mest på den svenska företagsmarknaden och vad som sker på den idag, men även historiska koncept dyker upp då och då. 

Du får också inspiration och idéer för hur du själv kan lyckas som företagare och entreprenör.

Framtiden är ljus!

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook:

Facebook