Rullbanor är bra ur ergonomisk synvinkel

Ergonomi, det är viktigt inom alla branscher. Är det så att du jobbar på ett ställe där det finns tunga saker som ska flyttas eller transporteras, så är det bra att satsa på rullbanor av olika slag. Det finns flera typer av det, så som kedjebanor, conveyorsystem, bandtransportörer och så vidare. Ergonomi är något som alla bör tänka på, oavsett bransch som man jobbar i. Det är viktigt att inte stå eller gå fel, lyfta tungt eller sitta i en dum ställning. I flera branscher är det ju så idag att det förekommer tunga lyft, som görs för hand. Det är dumt, för det kan slita ut kroppen. Sen finns det ju produkter som inte går förflytta utan rullbanor, som bilar exempelvis. Du som känner det är dags att investera i rullbanor, kedjebanor och så vidare, du kan vända dig till Vecto AB.

Smidigt med transportörssystem

Vecto AB är bra att kontakta om det är så att du och ditt företag har behov av rullbanor, kedjebanor eller hela tranmsportörsystem. Vecto AB finns i Skåne och detta företag har pecialiserat sig på att kunna erbjuda totala systemlösningar inom intern transport- och materialhanteringsteknik. Hos dem kan du även få hjälp med transportutrustningar i enskilda moduler eller som nyckelfärdiga anläggningar.

Ta in en ergonom

Det finns de som idag jobbar med ergonomi och som man kan anlita för att de ska komma och göra arbetsplatsen mer ergonomisk. Det kan vara värt att göra det så att din personal håller!

24 Feb 2020

EVOMAXX är bloggen där du får tips på svenska företag, koncept, idéer och produkter som sticker ut. Vi fokuserar mest på den svenska företagsmarknaden och vad som sker på den idag, men även historiska koncept dyker upp då och då. 

Du får också inspiration och idéer för hur du själv kan lyckas som företagare och entreprenör.

Framtiden är ljus!

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook:

Facebook