Satsa på att träna hemma

Många låter bli att träna för att de säger att de inte har tid, de kan inte gå till gymmet eller av andra anledningar. Men man måste inte bege sig från hemmet ens för att kunna träna! Det går så bra att göra en massa saker i hemmet, så då kan man göra det när man har lite tid över. Det krävs oftast inte heller några redskap, men det är så klart valfritt. Det går ju att köpa hem både träningscykel, gångband och annat om man vill satsa hårt på att träna hemma. Du som vill träna mycket, kanske du ska ha kosttillskott? Läs mer om det på fitline-fitness.se. Att få in motion i vardagen behöver inte betyda att du kör slut på dig själv varje pass. Det kan räcka med ett kort intensivt pass på 15 minuter hemma på vardagsgolvet. 

Hur tränar du hemma?

Det finns många olika sätt att träna hemma. Men det finns ett par basövningar som är bra att kunna. 

Utfall är en bra benövning som tränar både lår och sätesmuskulatur.

Ställ dig höftbrett isär med fötterna och låt dina tår peka rakt fram. Spänn bålen och ha en stolt hållning med axlarna bakåt och bröstet upp.
Ta ett stort kliv framåt med ena benet och sänk kroppen tills knä- och fotled hamnar i 90 graders vinkel.
Tryck ifrån med främre benet för att komma tillbaka till startposition.
Upprepa samma sak med det andra benet.

Andra bra övningar är knäböj, armhävningar, mountainclimbers och plankan. Du kan hitta dem alla på nätet hur du ska göra!

22 Mar 2019

EVOMAXX är bloggen där du får tips på svenska företag, koncept, idéer och produkter som sticker ut. Vi fokuserar mest på den svenska företagsmarknaden och vad som sker på den idag, men även historiska koncept dyker upp då och då. 

Du får också inspiration och idéer för hur du själv kan lyckas som företagare och entreprenör.

Framtiden är ljus!

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook:

Facebook