Satsa på en bra inverter

En riktigt bra produkt att ha hemma, eller med ut på resan är en inverter. En sådan hittar du hos det bra företaget Inverterbutiken, läs mer här om dem. Vi gillar ju att här rekommendera bra produkter och företag och idag har turen kommit till just en inverter. Vad är en sådan tänker kanske du? Enkelt förklarat är det en manick du kan koppla till ditt bilbatteri för att få ut "vanlig" ström med. Det kallas även för växelriktare, omvandlare, converter och omformare. Det är alltså ett ord för samma sak, alltså en slags enhet du har som kan förvandla ett batteris likström till att bli växelström. Du kan alltså få samma sorts el som du får via väggen där hemma. 

Köp din inverter hos Inverterbutiken

Inverterbutiken är ett västsvenskt företag som under lång tid sålt växelriktare till marknadens bästa priser utan att göra avkall på kvalitén på de produkterna som de säljer. Alla deras produkter är CE-märkta och RoHS-certifierade och kommer med minst ett års garanti.

Du kan köpa en inverter av dem att ha hemma, eller ha med dig ut i husvagnen eller hubilen. Hos Inverterbutiken finns det en mängd olika modeller av inverter och växelriktare. Detta företag kan även erbjuda service och hjälp. Deras produkter kommer alla med en svensk manual, samt att de även har en inverterguide på sin hemsida. I den guiden kan du lära dig mer om hur det fungerar, så kolla in den!

19 Jan 2021

EVOMAXX är bloggen där du får tips på svenska företag, koncept, idéer och produkter som sticker ut. Vi fokuserar mest på den svenska företagsmarknaden och vad som sker på den idag, men även historiska koncept dyker upp då och då. 

Du får också inspiration och idéer för hur du själv kan lyckas som företagare och entreprenör.

Framtiden är ljus!

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook:

Facebook