Skydda dina viktiga filer

En produkt jag vill promota som är bra, är ett backupsystem från Backup24.se som heter CronicBackup. Med detta fantastiska system kan du skydda alla dina filer, och all din viktiga data som du är rädd om. Skulle din dator krascha eller gå sönder så har du allt på en backup, lagrad på ett säkert ställe. Optimalare backupsystem får man leta efter.

Spamfilter kompletterar ditt skydd

Att skydda din dator med ett backupsystem är bra, men för att ytterligare skydda din dator, så att den inte kraschar, är att komplettera med ett spamfilter. Även om du kan återställa med en backup, så är det bra att se till att du inte får virus eller annat med hjälp av detta spamfilter. Ett spam är ett mail, som ofta vill ta över din dator eller vill leta upp känsliga uppgifter så som bankuppgifter med mera. Ser du till att ha ett spamfilter från Diamc Hosting, så behöver du inte ens se dessa mail eller riskera att någon kommer åt dina privata saker.

Spamfilter från Dimac Hosting

Genom att anlita Dimac Hosting och använda dig av deras spamfilter så får du:

  • Ett avtal utan krusiduller
  • Skräddarsydda lösningar
  • Detaljerade rapporter
  • Stöttning

Så, det var två bra produkter jag tycker alla bör investera i, för att säkra sin dator från både intrång och från systemkrascher och annat som kan ställa till det en hel de. Själv har jag både CronicBackup och spamfilter installerat!

7 Nov 2015

EVOMAXX är bloggen där du får tips på svenska företag, koncept, idéer och produkter som sticker ut. Vi fokuserar mest på den svenska företagsmarknaden och vad som sker på den idag, men även historiska koncept dyker upp då och då. 

Du får också inspiration och idéer för hur du själv kan lyckas som företagare och entreprenör.

Framtiden är ljus!

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook:

Facebook