Smart bolag för dig som vill investera

Vårt mål med denna blogg är som sagt att vi vill tipsa om maxade bolag och om bra produkter. Vi försöker samla tips från olika ställen och ha en så bred inblick som vi bara kan. Svenska Investeringsgruppen är ett företag vi vill uppmärksamma. De sysslar med alternativa investeringar inom främst fastigheter. På Fastighetsvärlden.se kan man läsa om att de tidigare har förvärvat fastigheter för 80 miljoner kronor och det var deras första förvärv. Efter det har de förvärvat mångt mer. Du kan se deras uppgifter på Allabolag.se samt även se objekt med mera på på Bovision.se. Svenska Investeringsgruppen, eller SIG är Sveriges ledande finansföretag inom alternativa investeringar. Så vill du satsa på något nytt och spännande så ska du besöka deras hemsida!

Investera i 4 enkla steg

SIG vill ge dig möjligheten till ekonomisk tillväxt och frihet genom alternativa investeringar. Följ 4 steg:

  • Välj investering
  • Bli ägare
  • Regelbundna uppdateringar
  • Hjälp och support

Hos SIG får du hjälp av en rådgivare som identifierar vad för investering inom fastigheter som passar dig och de mål du kan tänkas ha med din investering. Genom att investera så blir du antingen ägare till en fastighet eller ägare till aktier i en onoterad fastighetsfond. Behöver du support och hjälp, så finns SIG där för dig när du behöver, samt att du kan få uppdateringar hela tiden via din mobil genom en smart app och/eller via mail. Investera idag!

30 Oct 2015

EVOMAXX är bloggen där du får tips på svenska företag, koncept, idéer och produkter som sticker ut. Vi fokuserar mest på den svenska företagsmarknaden och vad som sker på den idag, men även historiska koncept dyker upp då och då. 

Du får också inspiration och idéer för hur du själv kan lyckas som företagare och entreprenör.

Framtiden är ljus!

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook:

Facebook