Smart kassasystem för företagare!

När det gäller maxade bolag och produkter, så gillar jag att leta efter och skriva om både sådant som vänder sig till privatpersoner och sådant som vänder sig till företagare. En bra produkt för många företagare som driver en form av rörelse där man har kunder är att se till att ha ett bra kassasystem. Det är A och O att kunna se till att ta betalt på ett bra sätt!

Kassasystem för restauranger

På kassaregister.me kan du som äger eller driver en restaurang skaffa dig ett eget smart kassaregister. Det är idag redan 1200 som använder Ancon kassasystem, och 2014 blev det företaget 30 år! Hos Ancon kan du som driver restaurang, hotell eller av annan anledning behöver ett kassasystem skaffa Ancon All Inclusive. Det innefattar::

  • Hårdvara
  • Mjukvara
  • Support

När det kommer till hårdvaran så byter Ancon ut all hårdvara om det går sönder, utan extra kostnader och utan självrisk. Dessutom gör det de snabbt och smidigt. Mjukvaran ingår och med den får du fria uppdateringar. Ancon ser till att applikationen alltid följer alla de lagar och regler som finns. Dessutom får du support, dygnet runt, året runt, via både telefon och internet. Det bästa med detta kassaregister eller kassasystem, är att du som företagare kan få helt skräddarsydda lösningar. Du väljer just de funktioner du anser att du behöver, och slipper ha en massa extra saker du ändå inte använder. Kassasystemen finns i två moduler, pro och bad. Pro passar restauranger och bas funkar på ställen som caféer och barer som har ett mindre funktionsbehov.

10 Apr 2015

EVOMAXX är bloggen där du får tips på svenska företag, koncept, idéer och produkter som sticker ut. Vi fokuserar mest på den svenska företagsmarknaden och vad som sker på den idag, men även historiska koncept dyker upp då och då. 

Du får också inspiration och idéer för hur du själv kan lyckas som företagare och entreprenör.

Framtiden är ljus!

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen:

Gilla mig på Facebook:

Facebook